Eigen Huis levert eigen makelaars

Amersfoort(ANP)- Mensen op zoek naar een huis kunnen in het vervolg ook een makelaar van de vereniging Eigen Huis in dienst nemen.

Eigen Huis gaat de concurrentie aan met commerciële makelaars, omdat zij volgens de belangenbehartiger alleen de complete dienstverlening willen verzorgen.
Volgens Eigen Huis gaan steeds meer mensen zelf op zoek naar huizen, bijvoorbeeld via internet. Zij blijven wel deskundige ondersteuning nodig hebben bij het kopen van de woning. Volgens de vereniging rekenen makelaars relatief hoge tarieven voor zulke deeldiensten. Eigen Huis gaat met de nieuwe service drie makelaarsdiensten aanbieden, het bezichtigingen, het onderhandelen en de afhandeling. De consument kan bijvoorbeeld een biedadvies krijgen, of de afhandeling van het koopcontract en de akte bij de notaris overlaten aan de makelaar. De belangenbehartiger noemt zijn tarieven ‘zeer scherp’Bij aankoop van een woning van 250.000 euro kan de Eigen Huis Aankoopmakelaar een besparing opleveren van ongeveer 1.700 euro, aldus de Vereniging.
Bron : De Stentor Economie 07 mei 2004
‘Nieuw concept via internet gaat de klant geld schelen’ Makelen samen met de makelaar "Het verkopen van je eigen huis is een avontuur!!" De kop is eraf… Apeldoornse Makelaar zet Apeldoorn op de kaart! De TV Makelaar en Olijhoek Makelaardij geven een “verrassende” wending aan een zoektocht naar een appartement.
© 2018 | disclaimer | contact | home