Uw woning “Samenmetdemakelaar.nl” verkopen

Uw woning Samenmetdemakelaar.nl verkopen is een uitdaging voor degene die het leuk vindt om zelf een actieve rol te hebben bij de verkoop van de eigen woning. Want in dat proces kunt u moeiteloos zélf een aantal zaken regelen, hetgeen u zomaar 50% op uw makelaarskosten kan besparen.
Geïnteresseerd…? Neem contact op met uw NVM-makelaar voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende, gratis waardebepaling.

Een actieve rol
Internet als actief en beproefd medium, met direct contact tussen koper en verkoper, wordt ingezet als verkoopinstrument. Uw NVM-makelaar stuurt, ondersteunt en begeleidt u daar waar dat nodig is!
Potentiële kopers, die door de makelaar worden voorgedragen, ontvangt u zelf voor een eerste bezichtiging, zodat u geïnteresseerden op uw gemak kunt rondleiden en informeren.
U kunt immers zelf het beste aangeven waarom juist úw woning zo de moeite waard!

Vakkundige begeleiding, trefzekere verkoop instrumenten
Een woning goed verkopen is een specialisme dat een professionele benadering vereist. Na gedegen marktonderzoek en waardebepaling stelt uw NVM-makelaar de juiste taxatiewaarde van uw woning vast. Vervolgens bepaalt u samen met de makelaar de vraagprijs en wordt een doordacht strategisch verkoopplan opgesteld, met daarin een uitgebreid pakket efficiënte NVM-verkoopinstrumenten.
Na een eerste bezichtiging neemt uw NVM-makelaar direct weer het initiatief. Een vervolgafspraak nu mét makelaar, de onderhandelingen en de gehele administratieve afhandeling kunt u aan de vakkundigheid van de makelaar overlaten. Zijn/haar wakend oog volgt het gehele verkoopproces. Verkopen doet u Samenmetdemakelaar.nl!

Bespaar zomaar 50% op uw makelaarskosten
Kiest u ervoor uw huis "Samenmetdemakelaar.nl" te verkopen, dan kiest u voor het beste van twee werelden. U neemt de makelaar uit handen wat u zelf wil en kan doen, en toch heeft u de zekerheid van vakkundige begeleiding. Het grote voordeel spreekt voor zich: u bespaart zomaar 50% op uw makelaarskosten, terwijl u wel de zekerheid heeft van begeleiding, advies en ondersteuning van uw NVM-makelaar. Uw woning wordt opgenomen in het uitgebreide NVM-netwerk; Funda, het belangrijkste verkoopinstrument waarmee u geïnteresseerden in heel Nederland bereikt. Dé zekerheid van het beste resultaat.

Marcel Olijhoek; Registermakelaar-taxateur

© 2018 | disclaimer | contact | home