Apeldoorn  |  vrijstaand  |  Houttuinen Noord 22

Omschrijving:
LICHT & LEEFRUIMTE is wat deze, door architect Van der Zee ontworpen villa haar bewoners biedt. Door haar ligging, grote woonkamer met vide en ruime serre is de bijzondere lichtinval ieder moment van de dag verrassend. Samen met de open keuken beschikt u over meer dan 75m2 ruimte.

Indeling:

Deze woning is tijdelijk ingetrokken.

De hal is ruim bemeten en geeft toegang tot een royale bijkeuken en inpandige garage. Wilt u alles op de begane vloer?, deze ruimte is zo ontworpen dat een slaap-/ badkamer met een berging eenvoudig te realiseren is.
Op de 1e verdieping zijn nu 2 slaapkamers samengevoegd tot 1 grote slaapkamer van ca. 26m2. Met een plafond dat oploopt tot ruim 4 meter hoog zult u het niet snel benauwd krijgen. Naast de praktische badkamer met douchehoek, ligbad en twee wastafels vindt u een separaat 2e toilet.
Op deze verdieping is nog een 2e slaapkamer en een trap naar de torenkamer.

De vrijstaande woning, op een kavel van ruim 530m2 in het “villabos van Woudhuis”, in 1995 door de apeldoornse aannemer Paul gebouwd, heeft alle details die u van een woning in deze klasse mag verwachten. Van een keuken voorzien van de moderne inbouwapparatuur tot een centraal stofzuigsysteem. Een bij het huis passende , gemakkelijk te onderhouden tuin en zaken als een isolatiepakket van 15 cm spreken voor zich.
Wilt u de sfeer proeven in dit unieke huis, een afspraak voor een eerste bezoek is snel gemaakt.
U bent van harte welkom.
Biedingen vanaf EURO 500.000,-- k.k. worden door verkopers serieus in overweging genomen.


Aanvaarding: Prijs:
in overleg  € 500,000.00 k.k. 
 
© 2018 | disclaimer | contact | home