Apeldoorn  |  helft van dubbel  |  van Aelstlaan 16

Omschrijving:
SCHERPE PRIJSSTELLING:
biedingen vanaf EURO: 325.000,- worden door verkopers serieus in overweging genomen,

De wijk De Parken is aangewezen als beschermd stadsgezicht. Dit is niet voor niets: deze wijk, zeer ruim van opzet, met boomrijke lanen en diverse prachtige parken, is in het begin van de vorige eeuw gebouwd. Kenmerkend zijn de vele fraaie, rijkelijk van ornamenten voorziene vrijstaande villa’s die het straatbeeld bepalen.
De wijk ligt in het centrum van Apeldoorn, zodat voorzieningen als winkels, scholen en culturele instellingen altijd dichtbij zijn. Het wonen in De Parken heeft allure.
De mooie en stijlvolle helft van een dubbel woonhuis met vier slaapkamers en een vrijstaande praktijk/werkruimte is gebouwd in de typische jaren ’30 stijl, met fraaie glas-in-loodramen, gestuukte plafonds, paneeldeuren en een sfeervolle granieten vloer in de gang.
Het pand is goed onderhouden, licht en sfeervol afgewerkt, en voorzien van een prachtige keuken, luxe badkamer, fraaie lichte woonkamer met serre en openslaande deuren naar de tuin.
Op een schitterende plek gelegen aan een doodlopende en dus erg rustige straat, met vrij uitzicht op gemeentelijk groen en de onlangs weer in ere herstelde spreng “De Grift”.
Unieke plek, waar het sfeervolle en rustige wonen in De Parken wordt gecombineerd met het centrum op loopafstand. Ook het station is op vijf minuten fietsen.
De huidige bewoners hebben in de tuin in het fraaie bijgebouw een volledig geïsoleerd en strak afgewerkte kantoorruimte gerealiseerd met centrale verwarming en de nodige aansluitingen.

Indeling:

Deze woning is in 2015 succesvol verkocht

Indeling: entree, mooie lange gang met granietvloer, toilet, toegang tot kelder. Lichte, sfeervolle woonkamer met mooie erker en tuingerichte serre, luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur, praktische bijkeuken.
1e verdieping: overloop, luxe badkamer met whirlpool, toilet en wastafelmeubel, drie mooie slaapkamers, waarvan een met groot balkon.
2e verdieping: vierde slaapkamer en veel bergruimte.
Tuin: goed aangelegde en zonnige tuin, met achteraan een schaduwrijk terras en een fietsenschuurtje. Aan de voorzijde een eigen parkeerplaats.


Aanvaarding: Prijs:
in overleg  € 325,000.00 k.k. 
 
© 2018 | disclaimer | contact | home