Apeldoorn  |  appartement  |  Albardastraat 156

Omschrijving:
ZOMER 2016 verkocht
Schitterend gelegen en Uitstekend onderhouden 3-kamer(HOEK)appartement.
Gelegen op de begane grond met een extra groot terras (ca. 12m2) en een bijzonder fraai vergezicht over het Zuiderpark. Het terras wordt afgeschermd door de VVE-tuin/ groen.
Het complex staat op eigen grond, is gebouwd in 1960 en sinds 2002 gemoderniseerd.
De woning is nagenoeg geheel vv kunststof kozijnen met thermopane beglazing. De gevels van het complex zijn in 2012 en in 2015 geheel opnieuw gevoegd.
Gelegen op de begane grond….. uitermate geschikt voor mensen die niet willen traplopen.
Een gezonde VVE.
Servicekosten: EURO 145,- p/mnd

Indeling:

Zomer 2016 verkocht

Afgesloten entree met intercominstallatie, berging en entree van het appartement.
Woning: ruime centraal gelegen hal vv. plavuizenvloer met directe toegang tot alle overige vertrekken. Meterkast met uitgebreid aantal groepen vv aardlek. De keuken is in 2006 geďnstalleerd en oa voorzien van koel-/ vriescombinatie, elektrische oven, vaatwasser, 4-pits gaskomfoor en wasemkap. Geheel betegelde badkamer met douchehoek, was- en drogeraansluiting en een vrijdragend toilet. CV-opstelling (Intergas HR’13). De badkamer heeft een net verlaagd plafond met inbouwverlichting. Royale slaapkamer vv. laminaatvloer en een 2e slaapkamer vv. parketvloer. Een heerlijk lichte L-vormige woonkamer met zijraam en een pui van ca 7.75m met veel raampartij en directe toegang naar het terras. De woonkamer van ca 25m2 is vv. parketvloer.
Aanvaarding: Prijs:
in overleg  € 130,000.00 k.k. 
 
© 2018 | disclaimer | contact | home